A House with a Slide

S_S_Groombridge Road_CGP-04.jpg S_S_Groombridge Road_CGP-13.jpg k S_S_Groombridge Road_CGP-11.jpg S_S_Groombridge Road_CGP-06.jpg S_S_Groombridge Road_CGP-01.jpg S_S_Groombridge Road_CGP-02.jpg S_S_Groombridge Road_CGP-10.jpg S_S_Groombridge Road_CGP-08.jpg S_S_Groombridge Road_CGP-09.jpg Axo 037 Toby Image Update Section Plan On site 1 On site 2 On site 3 On site 4 On site 5 On site 6 On site 7 On site 8 On site 9 DSC_0339-3.jpg groombridge
Read more

This project is now complete

The designs include enlarging the existing cellar to make a considerable basement for common family use, with double height space and slide connecting the kitchen and sunken living space. The designs also create a large rear extension for a kitchen and dining space, and renovating the upper floors for bedrooms and a study in the loft space.

The property is an end-of-terrace 3-storey [excluding undeveloped loft and basement] mid-Victorian house, built around 1866.

  • Type: Private, Housing
  • Client: Private Individuals
  • Collaborators: Get Turner, Commissioned by You, Symmetrys, Christopher Pendrich Photography
  • Size: 210m²
  • Location: Hackney, London
  • Budget: Private