A House with a Courtyard

16 Sutherland square-17.jpg 16 Sutherland square-71.jpg 16 Sutherland square-11.jpg 16 Sutherland square-87.jpg 16 Sutherland square-53.jpg 16 Sutherland square-30.jpg 16 Sutherland square-102.jpg 16 Sutherland square-121.jpg 16 Sutherland square-133.jpg 16 Sutherland square-134.jpg DJI_0304.JPG IMG_4681.JPG IMG_4691.JPG IMG_4696.JPG Sutherland Overview.jpg Sutherland Square copy.jpeg
Read more

Beside listed buildings, in a stunning conservation area by the rail line, this new kitchen rear extension is a work of architectural art. With roof lanterns washing through the bespoke kitchen pantry joinery deep in the plan and a calm internalised courtyard, one always feels close to nature with this wonderfully unusual design. The brick arch portico to the rear harks to the nearby Soane church's historic details

The project has been constructed using our sister company Pencil and Brick !

The project sits within one of Southwark Councils conservation areas.

  • Type: Private, Housing
  • Client: Private Individuals
  • Size: 42 sqm
  • Location: Walworth, London