A House with Pinks Stairs

GARDEN_008.jpg GARDEN_003.jpg GARDEN_010.jpg GARDEN_013.jpg BASEMENT_015.jpg STAIRS_007.jpg STAIRS_023.jpg GARDEN_028.jpg KITCHEN_006.jpg BASEMENT_BATHROOM_016.jpg BASEMENT_007.jpg KIDS_BATHROOM_022.jpg KIDS_BATHROOM_027.jpg Aberdeen Wall Aberdeen Road 1_Sitework Aberdeen Road Site 2 Rear.jpg Interior.jpg
Read more

Sean and Stephen were appointed post planning permissions to carry out Technical Design for the four storey dwelling refurbishment.

The project included a variety of complex design challenges such as the detailing of the board-marked concrete, new staircases [inside and out], new basement and refurbishment of every floor.

  • Type: Private, Housing
  • Client: Private Individuals
  • Size: 300sqm
  • Location: Highbury East, London
  • Budget: Private